Po włączniu świateł sieje (buczy) stacja multimedialna !!!!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • rj
    Classic
    • 2011
    • 3

Zamieszczone przez Mach700
    Dealer próbował tłumaczyć, że opóźnienie jest bo: skrzynia DSG - producent skrzyń ma 8 tygodni opóźnienia i że Laurin&Klement. Ja wybrałem już inną markę - zamówiłem inne auto. Nie jest niemieckie
    Sytuacja z dostępnością nowych skód jest godna pożałowania, ale niestety (nieważne co wybrałeś) w tej cenie nie można zamówić nic lepszego u kogokolwiek innego. Oferta skody jest na tyle dobra, że wybranie innego auta choć zbliżonego parametrami jest właściwie niemożliwe. Przerabiałem u siebie taki dylemat, byłem bardzo wku.....y na skodę no i co... obrazić się i kupić na kilka lat coś co jest gorsze i jeszcze nierzadko droższe? Nieważne jaki test porównawczy, octavia wygrywa z każdym. Z przykrością przyznam, że pomimo tej chorej sytuacji nie odejdę do innej marki, bo po prostu mi się to nie opłaca. Co innego gdybyśmy zarabiali jak w Europie Zachodniej... poszedłbym do VW albo dorzucił 2-3 pensje i kupił BMW lub Audi. W Polsce Skoda jeszcze długo będzie jechała na tym, że jest wcale nie gorzej wykonanym VW tylko z prestiżem okrojonym przez postsocjalistyczny rodowód.
  • lukasz99
    Classic
    • 2010
    • 10

Cześć

prosze o pomoc bo elektryk u którego byłem poddał się
    kupiłem stacje multimedialną:

i po włączeniu świateł instalacja zaczyna siać (nieprzyjemne buczenie) na wszystkich odbiornikach (radio, CD, DVD) buczenie ustaje jak wyłącze światła, albo przy włączonych światłach odpinam antenę radiową. Elektryk który mi to sprawdzał mówi że to wina nakładania się mas (antenowej i stacji multimedialnej) ale po odpieciu masy od stacji dalej buczało. Mam założony miedzy anteną a stacją konwerter ale to tez nie pomaga , a po jego demontazu stacja czały czas buczy.
    Mam skode Octavia 2 (2.0TDI DSG) elegance nie mam ksenonów (ale mam założone żarówki philips extrime.

Bardzo prosze o pomoc i namiary na dobrego elektryka z okolic Legnicy lub Wrocławia.

pozdrawiam
    lukasz99[/b]

Komentarz

Pracuję...